5 juli 2016

Overzicht Social Media VB Groep tweede kwartaal 2016

Online aanwezigheid en Social Media vormen een steeds belangrijker onderdeel van onze communicatie. Zo worden we onder andere steeds beter online gevonden door klanten.

We zien onze vaste volgers stijgen naar bijna 5.000 vaste volgers op onze online kanalen. Waar we 4 jaar geleden nog bezoekersaantallen van zo'n 18.000 per jaar hadden groeien we dit jaar waarschijnlijk richting de 80.000 bezoekers. Door de keuze om onze kennis en ervaring transparant met de markt te delen ervaren we vooral dat we door een bredere doelgroep worden gevonden. We zien dat blogs fors meer gelezen worden. Dit heeft met name te maken met het feit dat het onderwerp LEAN erg populair is.

 

We stimuleren het delen van kennis en ervaring bij al onze collega's maar vooral ook met stagiairs. We vinden het belangrijk om toekomstige collega's een podium te bieden en hiermee een springplank naar de arbeidsmarkt. Dit helpt eveneens om toekomstige studenten te laten ervaren hoe leuk het is om in onze branche actief te zijn. 

Bekijk hier het overzicht. Het bestand is actief dus je kunt erop klikken om meer gegevens te zien. Je moet hiervoor eerst het bestand openen. Veel kijkplezier!