13 juni 2016

Den Bosch, revitalisering Kindcentrum

In opdracht van ATO hebben wij in de periode van begin november tot en met april 2016 in hoofdlijn met de nevenaannemers voor E- en W- discipline een revitalisering uitgevoerd voor de bestaande basisschool Kindcentrum de Springplank.

 

In hoofdlijn zijn alle installaties, plafonds, vloerafwerkingen en tegelwerken gesloopt in de periode voor de kerst en zelfs voor het overgrote deel van een voormalige binnen patio een geheel nieuwe begane grond vloer en dak aangebracht.

 

Hierna konden wij weer starten met wederopbouwen bestaande uit onder andere vervangen gevelkozijnen inclusief asbestsanering, na isoleren restanten begane grond. vloer, vloerafwerkingen, sportvloeren, tegelwerken, systeemwanden en plafonds, diverse interieurwerkzaamheden zoals kasten en schilderwerken.

 

Terwijl de binnen werkzaamheden in volle gang waren zijn we ook gestart met de buitenwerkzaamheden zoals geheel nieuwe buitenriolering, nieuwe bestrating plein inclusief speeltoestellen en poorten.

 

Het was een drukke hectische periode, maar uiteindelijk kunnen we terugkijken op een geslaagd project waarbij zowel gebruikers als opdrachtgever tevreden zijn over het behaalde resultaat.

 

Deelnemende bedrijven

Thema's