6 juni 2016

Sociaal Ondernemend Eindhoven

Op zaterdag 4 juni vond de 11de landelijke Dag van de Bouw plaats. Huybregts Relou had hiervoor het Design & Build project Hockeycomplex Oranje-Rood te Eindhoven opengesteld voor publiek.

 

De Dag van de Bouw is een open dag die het publiek de mogelijkheid geeft om een kijkje achter de schermen te nemen bij bouwprojecten en –locaties, welke normaal gesloten zijn. Hierdoor kan men kennis maken met de vele facetten die de bouw kent.  De dag van de bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, waarvan zo'n 150 leden mee doen op ongeveer 200 locaties in Nederland. Ruim 100.000 mensen bezoeken deze dag.

 

Tijdens deze Dag van de Bouw werd er door Huybregts Relou de documentaire "Sociaal Ondernemend Eindhoven" overhandigd aan Yasin Torunoglu, wethouder van Gemeente Eindhoven. De documentaire welke op initiatief van Huybregts Relou in samenwerking met 12 Eindhovense organisaties werd gerealiseerd vraagt aandacht voor sociaal ondernemen. Dit om andere bedrijven te inspireren. Hiermee vragen de Eindhovense bedrijven meer aandacht voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. "We zijn enthousiast over bedrijven welke zich op zo'n manier maatschappelijk betrokken inspannen. In Eindhoven hebben we elkaar, de manier van samenwerken staat hierbij centraal aldus Torunoglu"

  

Maarten van Ham (rechts) overhandigde de documentaire "Sociaal Ondernemend Eindhoven" aan Yasin Torunoglu (links), wethouder van Gemeente Eindhoven

 

Bekijk hier de documentaire;