12 februari 2016

Voortgang nieuwbouw hockeyaccomodatie Eindhoven

De bouw van de hockeyaccommodatie van Oranje-Rood in Eindhoven loopt goed op schema. Op dit moment is het betonwerk bijna klaar. In het gebouw op de begane grond (bovengrondse kelderbak) zijn ze nog volop bezig met het metselen van de binnenwanden van de kleedkamers, douches en magazijnen. Afgelopen weken zijn we bezig geweest met het maken van de tunnel- en keerwanden van de nieuwe accommodatie. Deze tunnelwanden zijn met traditionele bekisting in het werk gemaakt vanwege hun unieke vorm. De timmerlieden waren hierdoor helemaal in hun element door het vakkundig timmerwerk.

 

In de tunnel- en keerwanden zijn speciale silhouetten mee ingestort. De silhouetten zijn van bekende hockeyspelers van de club. Eén van de silhouetten, is van Robert van der Horst, onlangs uitgeroepen tot beste hockeyer van de wereld.

 

 

Ook is de betonnen binnen-bar op de eerste verdieping gestort. Deze is gestort met aan de buitenzijde van de bar de bekisting te bekleden met ruwe houten planken. De architect wilde op verzoek een houtlook.

 

 

In de week voor de carnaval zijn de gelamineerde liggers gemonteerd door De Groot Vroomshoop. Deze liggers met een hoogte van 95 cm zullen een totaalbeeld geven van de eerste verdieping met de luifel.

Deelnemende bedrijven

Thema's