13 april 2017

Fase 2 winkelcentrum Makado Beek geopend!

Makado Beek Groeit! Op woensdag 12 april is Fase 2 van de herontwikkeling van Makado Beek feestelijk geopend. Vergezeld door een voorjaarstafereel van 'Levende bomen' voltooiden de Beekse wethouder Jean Walcherden, eigenaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance en kinderen van basisschool Catharina Labouré het nieuwe rondje van Makado Beek.
Nieuwe winkels
Het nieuwe Makado wordt goed zichtbaar door de nieuwe winkels van Lidl, Rousseau Chocolade, Slagerij Van Melik Du Chef & Bufkes, Guys & Dolls en Verser. Maar ook enkele vertrouwde winkelformules completeren de nieuwbouw. Pearle, Primera, Kruidvat, Vonken Schoen- en Sleutelservice, Muziekland, Durlinger, Zeeman en Livello hebben hun intrek genomen in splinternieuwe winkels. Hairpoint gaat verder als Shear Barber & Hair, Diana Mode is Excentrique geworden en Het IJshuisje heeft haar nieuwe winkel geopend onder de naam Eetwinkel Het Cabrys.
Feestelijke activiteiten
Vanaf woensdag 12 april tot en met maandag 17 april worden er dagelijks feestelijke activiteiten georganiseerd. Een groot aantal winkels is op 2e Paasdag geopend. Kijk op de website www.makadobeek.nl voor het gehele programma en de geopende winkels.
Makado Beek wordt uitgebreid en tevens gerevitaliseerd. Afgelopen periode is er hard gewerkt aan een ruimer, moderner en gevarieerder Makado. Bij de opening van de eerste fase in november openden Albert Heijn, Gall&Gall en Bickels! Grand Café al hun deuren. Aan het huidige bedrijfsvloeroppervlak is circa 7.150m2 toegevoegd, waardoor er na revitalisatie ruimte ontstaat voor ruim 20 nieuwe winkels.
De uitbreiding en revitalisatie van Makado Beek wordt gerealiseerd door eigenaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance in nauwe samenwerking met de gemeente Beek, Markus Bouwadvies en Smeets Bouw.