VB Bouwconcepten

VB Bouwconcepten zijn conceptuele bouwoplossingen gerealiseerd onder het HSC label voor specifieke doelgroepen. Projectoverstijgende concepten, die steeds aanpasbaar zijn aan de wensen van de klant. Naast een aantal succesvolle eigen concepten worden op basis van specifieke klantvragen ook concepten op maat ontwikkeld en gerealiseerd. Waar mogelijk werken wij met BIM modellen om de overstijgende realisatie efficiënter te laten verlopen.

 

VB Bouwconcepten is een initatief van VB Groep.

VB Groep wil gebouwen ontwikkelen en bouwen, waar mensen graag wonen, winkelen en recreëren, plezierig werken, perfecte verzorging verkrijgen en goede educatie genieten. Dit doen we met een groep van individueel sterke bedrijven en met professionele en betrokken collega's. Samen hebben we de mensen, de kennis en de ervaring om elke huisvestingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. Naast uitvoerder zijn wij meer en meer initiator: scherp signalerend, creatief oplossend, breed georiënteerd, verankerd in een solide netwerk. Solide, Duurzaam en Partnerschap zijn de kernwaarden van VB Groep. Dit zorgt voor kwalitatief hoogwaardige producten en diensten voor onze relaties en eindgebruikers. Binnen VB Groep geven gemiddeld 300 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons thema "Resultaat komt Samen".

HSC Concepten is een conceptuele benadering van het bouwproces. Een projectoverstijgende ontwikkelingsmethodiek die haar kracht heeft bewezen in een scala van innovatieve producten. Producten die voor het grootste deel op beproefde, gestandaardiseerde wijze tot stand worden gebracht. Maar het is ook mogelijk om op basis van een specifieke vraag een volledig nieuw HSC concept te laten ontwikkelen middels een eigen afdeling engineering en vervolgens te realiseren. Met ruimte voor specifieke klantwensen zoals uiterlijk, techniek, afmeting, kleuren, materialisatie en afwerking.

Als groep ontwikkelen en realiseren we gezamenlijk conceptuele bouwoplossingen voor specifieke doelgroepen. Naast een aantal succesvolle eigen concepten worden op basis van specifieke klant vragen ook concepten op maat ontwikkeld en gerealiseerd. De concepten zijn bekend onder het HSC label. 

HSC gezinswoning

Lees meer

HSC Kube Compact

Lees meer

HSC nultredenwoning

Lees meer