Werken bij

VB Groep behoort tot de grotere bouw- en vastgoedondernemingen in Nederland, met een sterk netwerk van relaties, opdrachtgevers en financiers. De ruim 300 medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal van de groep; zij immers onderhouden het contact met relaties en partners en geven vanuit een uitdagende werkomgeving concreet invulling aan de missie en visie van de groep. Veiligheid, ontwikkeling en persoonlijke groei van medewerkers hebben dan ook nadrukkelijke aandacht. 

 

Vacatures

VB Groep is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Actuele vacatures tref je aan bij de bedrijven die deel uit maken van VB Groep. Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie, maar is er op dit moment geen vacature voor je? Stuur dan een open sollicitatie naar Ilse Houben (P&O Adviseur): ih@vbgroep.nl. 

 

  

CRA Vastgoed, Eindhoven

  • Hier hebben we momenteel geen openstaande vacatures. 

Huybregts Relou, Son

 

Van Miltenburg Bouw & Onderhoud, Utrecht

  

Van Heur Bouw & Onderhoud Kelpen

 

Momenteel zijn wij bij Van Heur Bouw & Onderhoud voor het schooljaar 2021-2022 op zoek naar stagiaires voor de volgende afdelingen:

 

Smeets Vastgoedservice, Maastricht

 

Smeets Bouw, Maastricht 

Momenteel zijn wij voor bij Smeets Bouw voor schooljaar 2021-2022 op zoek naar stagiaires voor de volgende afdelingen:


Stage

Zoek je een boeiende stageplek waar je met de meest uiteenlopende aspecten op het gebied van bouw en vastgoed te maken krijgt? Neem dan contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur) door te bellen naar 06-30283194 zodat we eventuele mogelijkheden kunnen bespreken. Of stuur je verzoek met motivatie naar ih@vbgroep.nl.