KAM Manager

Staat optimale veiligheid bij jou hoog in het vaandel? Heb je ervaring als KAM Manager in de bouw? Wil je graag een afwisselende functie waarbij je veel vrijheid hebt in een bedrijf waar ze open staan voor nieuwe ideeën? Spreekt het je aan om te werken in een familiebedrijf met een gezellige sfeer? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

 

Waar kom je te werken?
Wij zijn binnen VB Groep op zoek naar een fulltime KAM Manager. Binnen onze organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen en er is veel ruimte om jezelf te ontplooien als KAM Professional. Je wordt met een warm welkom ontvangen waardoor jij je direct thuis voelt! Er worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Daarbij kan worden gedacht aan de gezellige vrijdagmiddagborrel, de sinterklaasviering, de nieuwjaarsbijeenkomst onze actieve personeelsvereniging die nog veel andere activiteiten organiseert.

 

VB Groep bestaat uit een aantal werkmaatschappijen op het gebied van ontwikkelen en bouwen, waaronder Smeets Groep, CRA Vastgoed, Huybregts Relou en Van Miltenburg Bouw & Onderhoud. Samen hebben we de mensen, de kennis en de ervaring om elke huisvestingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. Vanuit jouw rol als KAM Manager betekent dit dat je ook zichtbaar bent op deze locaties, waarbij Huybregts Relou in Son je standplaats is. Binnen VB Groep staat veiligheid stipt op nummer één. Ons motto is daarom ook: 'Veilig Bouwen doen we samen'. Klik, om hierover een beter beeld te krijgen op deze link en bekijk het filmpje . Naast veiligheid hechten wij veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en opdrachtnemers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid.

 

Een dag uit het leven van... een KAM Manager

Tussen 07.30 uur en 08.30 uur begin je met veel enthousiasme aan je werkdag op het kantoor van Huybregts Relou. Onderweg naar je werkplek pak je iets te drinken en een stuk vers fruit uit de kantine. Ook begroet je je leidinggevende. 
Je dag begint met een overleg met projectleiders en werkvoorbereiders over hoe die nieuw te bouwen school in de dorpskern veilig gebouwd kan worden en hoe de renovatie van de volgende hoogbouwflats toch weer andere veiligheidsaspecten bevat. Na het overleg zie je dat er door een timmerman een melding is gedaan van een onveilige situatie op de bouwplaats in onze veiligheidsapp 'VB Portal'. Je gaat een plan van aanpak uitwerken hoe dit opgevolgd kan worden.
 

De tijd gaat erg snel, inmiddels is het al 10.00 uur en je krijgt een mail dat in de kantine gebak voor iedereen staat voor een nieuw project dat is binnengehaald. Daarna ga je weer aan de slag.

Over 2 weken staan er weer interne- en externe audits op de planning. Jij gaat hier alvast de voorbereidende werkzaamheden voor uitvoeren. Ook ga je verder met het opstellen van het KAM-jaarverslag dat moet voldoen aan de normen van ISO 9001 en ISO 14001. Hierna ga je actiepunten oppakken uit de bedrijfsrisico-inventarisatie en evaluatie (RI&E). 

Om 12.30 uur heb je pauze en ga je lekker een rondje wandelen met je collega's of je eet je lunch in de kantine. 
Na je pauze ga je de Toolbox-meeting voor de komende maand voorbereiden. Vanuit jouw rol attendeer je onze medewerkers op veiligheidsbewustzijn om ervoor te zorgen dat het aantal ongevallen omlaag kan. Je hebt hierin zelf een grote rol door mee te denken hoe we onze veiligheid nog beter kunnen verbeteren en borgen. Daarna heb je een overleg met de KAM stuurgroep om advies te geven op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu om gesignaleerde knelpunten op te pakken.

De dag is omgevlogen en het is weer tijd om naar huis te gaan. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis en kijkt er naar uit om morgen weer aan de slag te gaan. Je legt je veiligheidsschoenen en helm alvast klaar. Morgen begint je dag namelijk met een kop koffie in de keet van de uitvoerder om een veiligheidsronde op de bouwplaats uit te voeren.

 

Wie zoeken wij?
Je bent een klantgerichte KAM Manager met HBO werk- en denkniveau. Door jouw ervaring in de bouw ben je in staat om zelfstandig te werken en je collega's te adviseren. De grote diversiteit van taken vraagt om je daadkracht en flexibiliteit. Daarnaast heb je ervaring met ISO 9001, ISO 14001 en VCA. Ook is het mooi meegenomen als je een HVK / MVK-opleiding hebt afgerond en in het bezit bent van een certificaat voor Intern Auditor. Heb je deze diploma's/certificaten nog niet in je bezit? Dan is het wel belangrijk dat het je aanspreekt om deze in de toekomst alsnog te behalen.

 

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je ontvangt 43 vrije dagen. Ook maken een leaseauto, laptop en telefoon deel uit van je arbeidsvoorwaarden. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en andere verzekeringen. Daarnaast word je nog met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

 

Interesse?
Ben of ken jij onze toekomstige collega? Laat dan je sollicitatie vóór 8 januari 2021 achter via onderstaande button! Heb je inhoudelijk nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met je toekomstige leidinggevende Ginette Seelen (MVO manager): 06 - 22 39 50 50 / gs@vbgroep.nl. Voor overige vragen neem je contact op met Ilse Houben (P&O Adviseur): 06 – 30 28 31 94 / ih@vbgroep.nl.

 

 

 

Klik op bovenstaande foto om een indruk te krijgen van de projecten en collega's binnen VB Groep