Marketing en Communicatie Manager, inspirerend leider met visie

De functie

Als Marketing en Communicatie Manager ben je eindverantwoordelijk voor het totale marketing- en communicatiebeleid van VB Groep. Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar effectieve marketingcampagnes, je ontwikkelt en implementeert de contentstrategie en vertaalt deze naar de gewenste communicatieresultaten. Je werkt continue aan de versterking, professionalisering en de verspreiding van de 'VB Groep Brand' en haar diverse werkmaatschappijen met hun specifieke projecten. Daarnaast bewaak je met een klein team de gezamenlijke visie en de huisstijl. Je uitdaging hierin is het bewaken van de balans tussen de eigen identiteit van de werkmaatschappijen en de relatie daarvan met de holding. Je gebruikt marketing intelligence, zowel offline als online, om nieuwe innovatieve marketinginstrumenten te ontwikkelen en toe te passen. Je inspireert de werkmaatschappijen op weg naar marketingsucces voor de diverse merken en markten en bent in staat hier draagvlak voor te creëren. Je fungeert als strategisch klankbord voor de directieleden van VB Groep en je maakt deel uit van het managementteam.

 

Je opdracht wordt kortom:

· Verbinden van netwerken, zowel intern als extern;
· Uniformiteit creëren in de berichtgeving, waarbij je de kernwaarden bewaakt;
· Balans bewaken tussen de VB Groep Brand en de eigen identiteit van haar werkmaatschappijen;
· Coördineren van de diverse marketing- en communicatiekanalen;
· Een committed team bouwen van interne en externe specialisten.

 

De kandidaat
Je beschikt over een WO werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring verkregen. Je hebt aantoonbare, succesvolle werkervaring in een soortgelijke eindverantwoordelijke marketingpositie. In je leiderschapsstijl staan enerzijds teamspirit en collegialiteit centraal, anderzijds ben je koersbepalend en resultaatgericht en weet je met gemak draagvlak te creëren.

Daarnaast:

· Heb je een ondernemende instelling;
· Ben je proactief, analytisch en communicatief sterk;
· Ben je in je aanpak vernieuwend, inspirerend en hands-on.

 

Wij bieden
Je komt te werken in een ambitieuze, informele en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en eigen inbreng om Marketing en Communicatie naar een next level te brengen. Ook is er ruimte om je eigen team verder te professionaliseren/uit te breiden. VB Groep kent een zeer aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden en er is de mogelijkheid om 4 dagen te werken per week.

 

Solliciteren
Berg & Partners begeleidt de sollicitatieprocedure. Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag vóór 4 oktober je sollicitatie met cv en korte motivatie via mverboom@bergenpartners.nl, o.v.v. 'sollicitatie VB Groep'. Je sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjoke Verboom, telefoonnummer 06-294 867 55.

 

DIRECT SOLLICITEREN