Nieuw talent

We zijn altijd op zoek naar talent op alle niveaus in de organisatie, die mede invulling geven aan onze groeiambities. We geven je graag de mogelijkheid om jouw persoonlijke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met een (meeloop) stage, een afstudeeropdracht, traineeship of als leerling krijg je een goed beeld van ons als werkgever, de inhoud van de werkzaamheden en heel belangrijk: de sfeer.

 

Leerling
Als een van de beste leer-werkbedrijven van Nederland heten we in onze bouwbederijven ook leerlingen van harte welkom. We besteden veel aandacht aan écht vakmanschap. Gedurende de periode dat je bij ons werkt, word je gekoppeld aan een gecertifieerde leermeester die jou goed zal begeleiden. We werken hierbij samen met Bouwmensen en Bouwschool Breda.

 

Stage
Een stage betekent dat je direct meedraait in een team, vanaf de eerste dag. We hebben passende mogelijkheden op meerdere afdelingen: projectontwikkeling, werkvoorbereiding, uitvoering, calculatie en planvoorbereiding. Ook denken we graag mee in mogelijkheden voor stages van andere afdelingen, zoals ICT, Financieel, Marketing en P&O.

Onder begeleiding van een ervaren collega maak je direct deel uit van het team. Samen maken we een plan dat aansluit bij de wensen en opdrachten van je studie. Zo bereiden we je op een leuke en professionele manier voor op jouw toekomst in de bouw. Veel collega's die ooit als stagiair(e)/leerling zijn begonnen, werken nog steeds bij ons. Dus wie weet, word jij na je opleiding wel onze nieuwe collega!

 

Studenten Avans Hogeschool: Bouwteam (voor Huybregts Relou en VB Bouw)
Studeer je momenteel de opleiding Bouwkunde op Avans Hogeschool? Dan is het goed om te weten dat we hiervoor samenwerken met Bouwteam. Een stageplaats regel je snel en eenvoudig via Bouwteam. Aanmelden doe je hier: https://www.bouwschoolbreda.nl/bouwteam/. Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij Bouwteam. Zij kijken samen met jou welk bedrijf het beste bij je past. Heeft een plek bij Huybregts Relou je voorkeur? Geef dat dan aan in het gesprek.

 

Afstuderen

Afstuderen kan natuurlijk ook bij ons. Een collega met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht. Wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring opdoen? Dat kan. We bieden de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met het meewerken in de dagelijkse praktijk.

 

Traineeship
Heb je nog geen goed beeld van je eigen ambities en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Een traineeship is de ideale manier om je verder te oriënteren. 

Je hebt de mogelijkheid om te werken op verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Denk aan: Projectontwikkeling, Werkvoorbereiding, Uitvoering, Calculatie, Uitvoerder en Planvoorbereiding. Zo krijg jij een beter beeld van je eigen kwaliteiten en werk je ondertussen ook aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Als trainee heb je immers ook toegang tot onze interne VB Academie.

 

Ook als je wel weet wat voor werk je wilt doen, kan een traineeship interessant zijn. Doordat je inzichten krijgt van andere afdelingen kun je beter worden in je toekomstige functie.

 

Wat denk je... eens kennismaken?

Wil je meer weten? Laten we dan gauw eens kennismaken.
Neem contact op met Ilse Houben. Je kunt ons ook ontmoeten op diverse bedrijvendagen, hogescholen of via Bouwteam.

 

 

Ilse Houben

P&O adviseur

ih@vbgroep.nl

T +31 499 483 483
M +31 6 30 28 31 94

Je mag mij ook een appje sturen.